Lux si vedete la evenimentul de lansare a noii colectii semnate Ermanno Scervino

Cunoscutul designer florentin Ermanno Scervino a fost prezent la Bucuresti, pe 7 noiembrie, pentru lansarea colectiei de toamna-iarna 2012/2013 Barbati, Femei, Copii . Evenimentul a avut loc la Marriot Grand Hotel in prezenta a peste 200 de persoane – VIP-uri, clienti, parteneri si presa specializata.

Ermanno Scervino este unul dintre cele mai longevive nume din industria modei, fiind o prezenta de top pe piata brandurilor de lux de peste 10 ani.

Oda libertatii

Prin ultima sa colectie, designerul aduce o ofranda neconventionalului si libertatii, motiv pentru care a ales-o pe frumoasa Dree Hemingway ca imagine a campaniei de toamna-iarna 2012-2013.

Piesele sunt inspirate din lumea ecvestra, iar campania este filmata la New York, intr-un grajd futurist cu pereti de metal ruginit si podele acoperite de nisip, decor in care apare un armasar negru.

“Intotdeauna am fost atras de rolul ambivalent al calului”, explica Ermanno Scervino, “este nobil si totodata incarcat cu senzualitate si forta interioara, exact cum e si conceptul meu de eleganta”.

Campania beneficiaza de fotografiile impecabile ale lui Francesco Carozzini, iar imaginea masculina a colectiei este cantaretul britanic Josh Beech.

In tendintele de iarna viitoare, colectia de Barbati Ermanno Scervino aduce stilul Rock royal. Croiul barbatesc italian modern din aceasta colectie se imbina cu stilul de inspiratie englezeasca.

Colectia Ermanno Scervino toamna-iarna 2012/2013 pentru Copii este caracterizata prin transformarea ideii de Acasa pe intelesul copiilor. In colectia pentru Copii sunt folosite foarte multe imprimeuri, materiale si volum, cu un puternic accent pe culoare si lumina.

Noua colectie poate fi vazuta incepand din iulie in presa internationala si pe site-ul www.ermannoscervino.it.