Cele zece porunci pentru vestimentatia unui om de afaceri!

Alexandru Ciucu, celebrul designer de costume masculine Premium, dezvaluie cele zece reguli pe care orice om de afaceri trebuie sa le respecte in privinta hainelor pe care le poarta la birou….Alexandru Ciucu este renumit atat pentru colectiile sale exceptionale de costume si accesorii masculine business sau de ceremonie, cat si pentru faptul ca este un fin cunoscator al codului vestimentar masculin.

Colectia sa de business “L’Homme. Roi 2012” a fost prezentata si la Monte Carlo, intr-un show de moda individual desfasurat la Hotel de Paris si a fost rapid reperata de oamenii de afaceri locali, care i-au devenit si clienti fideli.Alexandru Ciucu a conceput Decalogul vestimentar al oamenilor de afaceri, mai exact zece porunci de la care este bine sa nu ne abatem atunci cand vrem sa fim corecti si eleganti la locul de munca.

1. Nu purta haine mai mari sau mai mici decat masura ta!
2. Nu copia stilul colegilor! Creaza-ti un stil propriu! Vei fi mai apreciat astfel!
3. Nu folosi doua zile la rand aceeasi culoare de camasa! Colegii pot crede ca porti aceeasi camasa!
4. Daca nu dispui de un buget considerabil pentru multe costume si camasi, cheltuie cea mai mare parte din bani pe accesorii de calitate!
5. Nu purta la birou pantofi deteriorati! Este preferabil sa ai o pereche de pantofi pe care o porti doar la birou si care sa arate mereu bine. Pentru drumul pana la birou poti incalta o alta pereche care poate fi chiar sport si, deci, mai confortabila.
6. Nu le spune colegilor de unde iti cumperi hainele si, mai ales, accesoriile! Este posibil ca unii dintre ei sa nu tina cont de porunca nr 2.
7. Nu te lua mereu dupa trendurile generale. S-ar putea sa nu ti se potriveasca o anumita linie! Este mai important sa fii armonios imbracat, decat sa fii intr-un trend care nu te reprezinta!
8. Nu te imbraca mai scump sau mai ostentativ decat seful tau!
9. Consulta-te vestimentar cu colegii despre care se spune ca au simt estetic. Vei avea de castigat iar relatia voastra de prietenie se va consolida.
10. Daca tu esti fashion-istul biroului, ajuta-i pe cei care au curajul sa te intrebe! Inseamna mult pentru ei!Alexandru Ciucu este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei si detine cel mai mare atelier de vestimentatie masculina Premium din Romania.

 

Sursa articol Agentia de presa mondena