STACCATO, recent intrat pe piata romaneasca, sustine designerii autohtoni

Bucuresti, 11 iulie: STACCATO, renumitul brand international de pantofi, prezent din vara aceasta si pe piata din Romania, sustine designerii autohtoni prin implicarea in evenimentul Soirees de la Mode, unul dintre cele mai importante show-uri de fashion din acest an.

“Apreciez STACCATO pentru că isi doreste sa sustina comunitatea designerilor autohtoni. Prezenta la Soirees de la Mode este un prim pas important in aceasta directie. Ma bucur ca moda romaneasca are sustinatori si sper ca aceasta colaborare va fi de lunga durata.”, a declarat Alin Galatescu, directorul evenimentului.

Tema editiei Soirees de la Mode din acest an a fost “Minimalism vs. Maximalism” in viziunea designerilor invitati, nume consacrate, dar si viitori „best new comers”. STACCATO a asigurat pantofi pentru colectiile semnate de designerii Simona Semen si Cristian Samfira.

„Este prima data cand lucrez cu STACCATO si sunt foarte incantata de spiritul fresh al pantofilor, de twist-ul adus colectiei. Combinatiile inedite de materiale, de printuri si de culori m-au cucerit. Pantofii au fost perfecti pentru show si au starnit reactii imediate – toata lumea si-a dorit o pereche.”, a spus Simona Semen.

Cu un spirit young si fresh, STACCATO este sinonim cu chic-ul contemporan si este dedicat fashionistelor independente si sigure pe sine. Brandul propune incaltaminte cu personalitate, dar usor de accesorizat tinutelor diverse, adaptata dorintelor clientelor din Romania.

Primele doua magazine STACCATO din Romania au fost inaugurate in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni si in Iasi, in Palas Mall.