Targ Vintage Fashion Bazaar

FASHION BAZAAR 
Navy Style

fashion and vintage fair

te asteptam la cea de-a treia editie a targului

9 iunieCAFEPEDIA (2 Arthur Verona)
11:00 — 19:00
Intrare: 10 lei

DESIGNERI BIJUTERII ACCESORII VINTAGE

Cea de-a treia editie a târgului Fashion Bazaar te pregateste de vacanta! Vino imbracata in stilul navy si pleci acasa, garantat, cu un cadou oferit de Millefiori!

Multa veselie, culoare si mai ales multe surprize. Editia de vara a targului Fashion Bazaar te intampina, ca de obicei, cu multe cadouri si surprize. Talentatii designeri te vor intampina cu accesorii si piese vestimentare realizate special pentru tine, pe tema targului NAVY STYLE. Nu vor lipsi nici nuantele neon, pastelurile, imprimeurile specifice verii, si nici piesele vintage autentice.

Asa cum te-am obisnuit, tombola organizata la targul Fahion Bazaar din data de 9 iunie, la Cafepedia, va aduce peste 30 de cadouri minunate! Produse de make-up, vouchere la salonul de infrumusetare Keiko in valoare de 100 de euro, oje profesionale de la Orly, produse ingrijirea corpului, precum si produse pentru ingrijirea parului. Ce sa mai? Exact ce ai nevoie pentru a fi pregatita de vara!

Tot ce trebuie sa faci ca sa profiti de multele surprize pe care ti le-am pregatit este sa vii sambata, 9 iunie, la CAFEPEDIA si sa participi la FASHION BAZAAR.

Nu uita de dress code: NAVY STYLE.

Vino si straluceste!!!

VINTAGE
Italian Vintage, Vintage Bazar, Vintage Lady, Amelie Vintage Boutique

DESIGNER
Any:)body, AnTanTe, MiMo, Tess Chiscop, Mariana Marin, Number Eight London Street, Queen of Hearts, Puzzles, Mineli Boutique, InspiRed, DyStyle si multi altii

ACCESORII & BIJUTERII
Papionaut, Brătara Ta Povestea Ta, Cajoux, D’Arc Bijoux, Gabi Urda, Handmade Autentic, Ykym Bags si multi altii

http://www.facebook.com/fashionbazaarpnk

Eveniment susținut de: Adevarul, Adevarul de Weekend, Click!, Click! pentru femei, OK!, Flormar, Keiko, Blue air, Orly, Millefiori, instilulmeu.ro, amelie.ro, clickpentrufemei.ro, click.ro, Cafepedia