Trend alert – franjuri!

Sezonul acesta se poarta… franjurat! Si acum vorbesc in materie de haine, incaltaminte, accesorii si tot ce mai vrei – daca are un franjurel atarnat pe acolo, inseamna ca te numeri printre fashionistele in tendinte.

Daca este sa vorbim de haine, daca se poarta franjurii nu inseamna ca trebuie sa adopti stilul Pocahontas in urmatoarea secunda. Ca niste fashioniste adevarate ce suntem, alegem doar ce este dragut din valtoarea tendintelor actuale. Asa ca, o vesta cu franjuri purtata cu un tricou simplu, o pereche de blugi skinny si niste botine, te va duce direct pe lista celor bine imbracate. Si jachetele cu franjuri au reintrat in trend asa ca ai de unde alege! Daca tintim spre o tinuta de seara, rochitele din franjuri, stil anii 20 au fost si vor fi pe lista mea de preferinte. Alege o astfel de rochita si vei atrage privirile tuturor!

Fie ca vorbim de cizme sau de niste sandale simpatice, franjurii pot da un plus de originalitate picioarelor tale! Dar bineinteles, trebuie sa te gandesti ce parte din tinuta iti “franjurezi”! Daca alegi o pereche de incaltaminte cu franjuri, ai grija ca restul tinutei sa fie destul de simplu – trebuie sa alegi pe ce pui accent pentru ca, bineinteles, “less is more!”

La accesorii, gentile cu franjuri au fost in tendinte de ceva timp acum asa ca nu mai are rost sa vorbim despre ele. Se poarta in continuare, sunt foarte simpatice asa ca este un must have si in acest sezon. Ce mi-au atras mie atentia sunt colierele cu franjuri – vedetele le poarta, sunt foarte fun si pot fi accesoriul potrivit pentru o rochie simpla care are nevoie de elementul wow!.

Metode de a purta franjuri sunt nenumarate asa ca trebuie sa alegi ce ti se potriveste si vei fi in tendinte!