Vara aceasta, poarta accesorii in culorile echipei tale de fotbal favorite!

Chiar daca nu esti microbista, nu poti ramane indiferenta la Campionatul Mondial de Fotbal care are loc zilele acestea in Brazilia. Este un eveniment atat de plin de culoare si de energie incat a hipnotizat intreaga planeta. Tot ce tine de Campionatul Mondial 2014, de la mascota Fuleco si imnul “We are one (Ola Ola)” pana la frizurile trendy ale fotbalistilor, e plin de culoare, stralucire si optimism!

S-a stiut de la inceput ca in Brazilia, care este tara Carnavalului de la Rio, ne vom bucura de un adevarat Campionat al culorilor: nuante fosforescente, indraznete si ostentative, care transmit optimism si pofta de viata.

In primul rand, avem verde, galben si albastru intens, culorile nationale ale Braziliei, o combinatie exploziva pentru tinutele de vara, mai ales daca esti si putin bronzata.

Rosul aprins este o alta culoare reprezentativa pentru acest Campionat Mondial, ea regasindu-se pe drapelele Frantei, Belgiei, Olandei si Germaniei, tari care s-au calificat toate in sferturile de finala ale prestigiosului eveniment sportiv.

Preferi ceva mai discret? Ce spui de albastrul pastel de pe steagul Argentinei sau, de ce nu, de albul care se regaseste pe atatea drapelele, de la Italia si Franta, la Olanda si Costa Rica.

Intra si tu in atmosfera exotica a Campionatului Mondial de Fotbal purtand accesorii in cele mai fierbinti culori ale verii! Cu o geanta sau niste sandale colorate vei scoate din anonimat orice tinuta, iar bijuteriile in nuante puternice vor arata minunat pe pielea ta bronzata.

Vara aceasta, ai liber la creativitate si culoare! Alege culorile echipei tale favorite si poarta-le cu mandrie!