Horia Brenciu este tatic!

Dupa sase ani de relatie, Horia Brenciu si Alice Dumitrescu au urat bun venit pe lume primului lor copil. Alice a nascut o fetita sanatoasa, cu greutatea de 3,4 kilograme. Fetita este primul copil al lui Horia Brenciu si al treilea pentru Alice, care mai are doua fete dintr-o relatie anterioara….

Fericire mare pentru Horia Brenciu si Alice Dumitrescu, care au devenit ieri dimineata parintii unei fetite sanatoase, care la nastere a cantarit 3,4 kilograme.

Horia Brenciu si Alice formeaza un cuplu inca din anul 2006 si s-au cunoscut in timpul filmarilor la serialul “Om bogat, om sarac” de la PRO TV. Alice era producatorul acestui serial, in vreme ce Horia Brenciu juca rolul principal.

Acesta este primul copil pentru Horia Brenciu, in vreme ce iubita lui mai are doua fete dintr-o relatie anterioara.

“Are 2 surori minunate, 2 parinti simpatici, 3 pisici rasfatate, o bona si 3, 400 kg. Beneficiaza, deja, de o groaza de prieteni carora le multumeste foarte mult pentru gindurile care au inundat-o azi din toate partile. O cheama Mina si s-a nascut in dimineata asta frumoasa de 1 noiembrie. Toata lumea e bine sanatoasa si DA, cinta de cind s-a nascut!”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

 

Sursa articol Agentia de presa mondena