Viziteaza standul BIEN SAVVY la Expomariage 2013

In zilele de 18-19-20 ianuarie, BIEN SAVVY te asteapta cu cele mai noi colectii la Expomariage Bucuresti. Vino la Hotelul JW Marriott, sala Ploiesti, pentru a vedea cele mai frumoase si senzuale rochii de mireasa Bien Savvy. Piese emblematice ale noii colectii pentru mirese Love Story BIEN SAVVY 2013, rochii de mireasa spectaculoase La Sposa 2013, dar si un preview al noii colectii de rochii de seara si de cocktail BIEN SAVVY In The Mood Primavara-Vara 2013,alaturi de cele mai bine vandute piese ale colectiei Fall In Love si La Sposa 2013.

Love Story, noua colectie de rochii de mireasa Bien Savvy 2013  prezinta o poveste de dragoste spusa in cel mai sofisticat, romantic si senzual mod. O poveste  cu rochii de mireasa din dantela, rochii de mireasa glamour sau rochii de mirese cu spatele gol. Miresele anului 2013 devin printese moderne, imbracate in rochii de vis, din dantela delicata, valuri de organza, tuluri suprapuse,  accesorizate cu cristale si paiete.

Bien Savvy iti propune rochii spectaculoase ce urmeaza cele mai hot trenduri din domeniu. Senzualitatea se reflecta in decolteuri adanci, in decupaje fabuloase si sexy,  in croiuri feminine si inovatoare.

4 I LOVE YOU by BIEN SAVVY

La Expomariage 2013, te asteptam cu rochii spectaculoase, decoruri romantice si vouchere – cadou Bien Savvy. Programeaza-te sa probezi o rochie de mireasa sau de seara Bien Savvy si primesti un voucher de 100 euro, valabil in magazinele Bien Savvy din Bucuresti, Constanta si Brasov.

Cine: BIEN SAVVY

Cand: 18-19-20 ianuarie

Unde: BUCURESTI – Expomariage 2013 – Hotelul JW Marriott, sala Ploiesti

Colectii: Love Story BIEN SAVVY 2013, preview BIEN SAVVY In The Mood Primavara-Vara 2013, La Sposa 2013,  Fall In Love.