Contactul vizual in timpul actului sexual

Te-ai gandit vreodata la importanta contactului vizual in timpul actului sexual?

Pentru multi dintre noi poate fi destul de intimidant sa stabilesti o conexiune vizuala in timpul unei partide amoroase. Starea de emotie este specifica mai ales in cazul relatiilor de inceput , cand partenerii nu se cunosc suficient desi impart aceleasi asternuturi.

Atat pentru femei cat si pentru barbati, contactul vizual aduce de la sine descoperirea propriei personalitati intr-un moment de intimitate. Casetele erotice cu diverse personaje sunt la moda si ofera o imagine detasata si mai ales clara a tot ceea ce inseamna sau ceea ce ar trebui sa insemne un contact mai mult decat fizic.

Cand sentimentele nu sunt profunde, importanta legaturii vizuale nu are o importanta prea mare. In general oamenii care nu se implica intr-o relatie, fie ea si intima, aleg sa nu isi priveasca partenerul in ochi. Asta e lesne de inteles pentru ca acestia sunt cei care vor sa se protejeze si nu vor sa arate nimic din ceea ce traiesc.

In cazul celor care au parte de iubire maxima, contactul vizual nu prea lipseste. Ambii parteneri manifesta dorinta de a se vedea oglinditi in ochii celuilalt in timpul unei partide amoroase. Micile gesturi, grimase fac actul sexual mai incitant, mai pasional, mai profund. Urmareste si tu licarirea din ochii partenerului tau de viata.
De obicei, persoanele implicate cu adevarat intr-o relatie pun in egala masura accent pe contactul fizic si cel vizual. Asta vine ca o completare a impartasirii unor sentimente puternice.

Partidele sexuale cu contact vizual sunt de obicei cele mai romantice si adesea mai lente. In aceasta categorie intra pozitia misionarului, a fluturelui si nicidecum lingurita, doggy style sau 69.