Faimosul psiholog american Lawrence J. Cohen vine in Romania! Invata sa-ti cresti istet copilul

Parentime il aduce din nou in Romania pe faimosul psiholog american LAWRENCE J. COHEN , autorul bestsellerului Retete de Jocuri.

Duminica, 25 mai el va sustine doua ateliere pentru parinti, ‘’Creste-ti copilul prin joc. Creste-l istet’’ si ‘’Frici, framantare, joc si relaxare’’

Atelierul 1 (10 :00 – 13 :00) – Creste-ti copilul prin joc. Creste-l istet.
Acum, ca esti parinte, intra din nou in lumea copilariei si creste-ti copilul prin joc. Si astfel vei avea mereu la indemana cheia catre sufletul lui. Pentru copii joaca reprezinta pregatirea pentru viata – copiii privati de joaca nu au cai neurale, abilitati sociale, aptitudini de supravietuire. Jucaria favorita a copilului este parintele si odata devenit adult unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are un copil nu sunt legate de jucarii sau vacante exotice ci de timpul frumos petrecut in joc.

Vino sa inveti:
Cum sa construiesti o relatie mai apropiata cu copilul tau
Cum sa il ajuti sa aiba incredere in el
Cum sa rezolvi probleme cu care te confrunti in fiecare zi cum ar fi:
Comportamentele nedorite, certurile, tipetele, pedepsele, rivalitatile dintre frati

Atelierul 2 (15:30 – 18:30) – Frici, framantare, joc si relaxare
Vino la conferinta Frici, framantare, joc si relaxare si descopera cum iti poti ajuta copilul sa-si depaseasca temerile si framantarile prin joc. Viata nu e neaparat plina de pericole. Iar fricile si anxietatile parintilor nu trebuie sa fie si ale copiilor. Viata e frumoasa si plina de posibilitati extraordinare. Copiii trebuie sa-si infranga fricile, reale sau imaginare, si sa aiba curajul sa se aventureze, curajul sa incerce, curajul sa traiasca. Vino la conferinta si descopera cum iti poti ajuta copilul sa-si depaseasca temerile si framantarile prin joc.

Lawrence J. Cohen, specializat in psihoterapia copiilor prin joc, va prezenta in cadrul conferintei mecanismul de instalare a fricii la copii, jocuri si tehnici inedite de infruntare si depasire a fricii, precum si metode de recastigare a increderii de sine.

Curaj! Vino pe 25 mai 2014, la Hotel Hilton Bucuresti, la conferinta Frici, framantare, joc si relaxare!

Detalii despre conferinta pe www.ateliereledeparenting.ro, www.parentime.ro

poza pt FB Larry-Cohen05