Noi credem în viitorul smART al copiilor noștri!

Universul copiilor este strabatut de multa culoare si imaginatie, coordonate pe care cei mici le folosesc intotdeauna pentru a se exprima. Lumea inconjuratoare si timpul devin piese intr-un joc animat de puzzle care poate fi organizat dupa principiile fiecaruia.

Academia de creativitate “Feel smart”( www.feelsmart.ro ) este locul in care este stimulata creativitatea copiilor intr-un mod placut, pe intelesul lor, pentru a se descoperi pe ei insisi si pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

Cursuri Ceramica/ Modelaj in lut

Folosind lutul ca material de lucru, cursantii vor fi provocati la creativitate si vor avea ocazia sa experimenteze tehnici noi de lucru pentru a obtine elementele imaginate. Vor invata sa inteleaga formele si, o data cu aceasta, sa le imbine intr-un mod original pentru a recompune lumea inconjuratoare. Sub acest aspect, cursul este un exercitiu excelent de manualitate si imaginatie.

Copiii vor invata sa modeleze lutul, sa deprinda tehnica de lucru cu acest material prietenos precum si sa puna in practica toate ideile care ii viziteaza, fie ca este vorba despre animale fantastice, personaje de poveste sau vase si obiecte cu rol decorativ.

Elementele modelate de copii vor fi arse intr-un cuptor de ceramica, oferind astfel posibilitatea imortalizarii unui moment din imaginatia micilor creatori intr-o compozitie de arta ce va pleca acasa impreuna cu ei si care isi va gasi locul intr- un colt din camera lor.

Materiale folosite: lut, angobe si glazuri pentru lut, instumente modelaj
Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata: 4-12 ani
Program:
Miercuri 17.00 – 18.00 sau Sambata 11.00 – 12.00
Pret: 35 lei/sedinta, materialele sunt incluse in pret
Acest curs de modelaj are loc atat in cursul saptamanii, cat si in weekend de aceea puteti opta pentru perioada care vi se potriveste. Parintii au obligatia sa completeze un formular cu informatii despre starea de sanatate a copilului (alergii, sensibilitati) si sa isi exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului in timpul cursului.

Cursuri de Pictura/ Obiect

Aceste cursuri stimuleaza si hranesc bucuria de a colora a copiilor, oferindu-le posibilitatea perfectionarii tehnicii picturale si a dobandirii unor notiuni de baza despre pictura.
Folosind suporturi diverse, cursurile de pictura se transforma intr-un joc al culorilor pentru obtinerea celor mai frumoase obiecte. Astfel, copii vor picta atat pe hartie si cartoane cat si pe animalute, casete, rame din lemn si alte forme din materiale naturale.

Alaturi de pictura, cursantii vor experimenta si tehnica colajului care ii va ajuta sa desavarseasca operele la superlativ.

Cursurile de pictura dezvolta simtul cromatic si imaginatia si au un rol important in educatia vizuala a celor mici.

Materiale folosite: carton, hartie, forme confectionate din lemn, creioane colorate si pasteluri, acuarele, sfoara colorata, lipici, elemente diverse pentru colaj

Durata cursului: 1 ora
Varsta recomandata: 4-12 ani
Program:
Vineri 17.00 – 18.00
Sambata 12.30 – 13.30
Pret: 35 lei/sedinta, materialele sunt incluse in pret

Playgroup

Sesiunile noastre de playgroup sunt deschise tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 1-4 ani precum si parintilor sau insotitorilor acestora, adulti. Aceste intalniri intre copii sunt foarte necesare de la o varsta frageda pentru ca le acopera nevoia de socializare si comunicare. Fie ca sunt bebelusi sau copii de varsta mica, toti vor gasi jucarii interesante pe care sa le exploreze.

Sesiunile noastre sunt tematice, satisfacand astfel nevoia de diversitate pe care micutii o resimt intotdeauna. Ei vor avea ocazia sa coloreze, sa picteze, sa se joace cu plastilina dar si sa construiasca folosind piese de lego sau cuburi. Toate intalnirile se incheie cu o poveste sau o sesiune de cantecele, miscare creativa si… o salata sanatoasa de fructe proaspete. Sesiunile de playgroup sunt deschise intre orele 10-12, dar copiii pot veni oricand in acest interval, fara restrictie.

Durata: 2 ore
Varsta recomandata: 1-4 ani

Program:
Marti 10.00 – 12.00
Miercuri 10.00 – 12.00

Pret:
• 30 lei/ 1 copil
• 55 lei/ 2 copii/frati
• 140 lei/ 1 copil/abonament 5 sedinte

Pentru o buna desfasurare a sesiunilor de playgroup si pentru a evita neplacerea supra-aglomerarii, va rugam sa faceti programare prin email sau sa telefonati in prealabil.

Va asteptam cu drag!

www.feelsmart.ro