Castiga unul dintre cele 12 premii Doncafe!

Doncafé este brandul de cafea iubit de consumatorii romani datorita bogatiei de arome si experientelor unice de care au parte cu fiecare ceasca de cafea savurata. Factorii care transforma o simpla ceasca de cafea intr-un rasfat al simturilor sunt grija si profesionalismul cu care sunt prelucrate boabele de cafea, in 5 etape: receptia cafelei verzi, prajirea, macinarea, degustarea si ambalarea si depozitarea cafelei. Datorita calitatii, increderii si diferentierii de care beneficiaza pe piata, Doncafé a primit recunoasterea de Superbrand in cadrul programului Consumer Superbrands 2011-2012.

Doncafé Selected, produsul principal din portofoliul Doncafé, beneficiaza de tehnologia Fresh System. Datorita acestui sistem, cafeaua Doncafé isi mentine aroma si prospetimea un timp indelungat.

Cu Doncafé Selected, in varianta pudra, iti poti satisface placerea de a savura bogatia gustului, oriunde, instant. Doncafé Selected Instant te rasfata cu gustul proaspat si aromat cu fiecare ceasca de cafea savurata.

Anual, Doncafé ofera iubitorilor de cafea peste 1 miliard de momente de rasfat si tot atatea ocazii de a se bucura de bogatia gustului, cu toate cele 5 simturi.

Descopera secretele cafelei Doncafe urmarind cele 5 etape de prelucrare a cafelei din fabrica Strauss Romania: http://www.facebook.com/Doncafe/app_349487868420671.

Participa la concurs si poti cstiga unul dintre cele 12 premii oferite de Superbrandul Doncafé!

trebuie sa faci este sa vizionezi episodul 5, accesand http://www.facebook.com/Doncafe/app_349487868420671

Conditii de participare:

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2. Raspunde la urmatoarea intrebare: Cum pastram intacte aroma si gustul bogat Doncafe? Pentru a afla raspunsul trebuie sa vizionezi episodul 5 accesand http://www.facebook.com/Doncafe/app_349487868420671

3. Trebuie sa dai SHARE acestei poze pe Facebook.

4. Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs si taguieste Pagina de Facebook Amelie. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

6. Trebuie sa completezi datele din formularul de mai jos pentru a verifica daca ai indeplinit toate cerintele.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este 3 August – 31 August  2012.

Succes!

Castigatorii sunt: Ileana Seran, Butnaru Andrei, Lautarescu Daniel, Neg Popescu Liliana, Ambrus Mihaela, Alice Proti, Stefan Maria, Gabor Elena Adriana, Sonia Iorga, Andreea Tudorache, Breazu Rodica si Popescu Liliana Amalia.

[contact-form-7 id=”84577″ title=”doncafe”]