Concurs: Bijuterii rautaciose

Cand ne gandim la accesorii, ne gandim la acele lucrusoare mici, de obicei finute si elegante, care pot transforma o tinuta si care ne ajuta sa iesim in evidenta. Dar te-ai gandit vreodata ca accesoriile pot exprima si altceva decat gingasie? Si ca intr-adevar te pot caracteriza?

Amelie.ro si Plohotnuke iti arata cum! Bijuteriile Plohotnuke se bazeaza pe un concept nou in materie de handmade: sunt lucrusoare ciudate, de foarte multe ori rautacioase, menite sa vorbeasca despre cea care le poarta. Ele transmit mesaje scurte, la obiect si sunt insotite de personaje pe masura.

Daca te regasesti in descriere de mai sus, incearca-ti norocul si poti castiga 3 produse, la alegere, de pe site-ul Plohotnuke. Concursul se desfasoara in perioada 7 – 20 august 2009.

Intra pe forum-ul Amelie.ro, inregistreaza-te si spune-ne si noua ce modele ti-a placut cel mai mult de la Plohotnuke si in ce imprejurare ai purta bijuteriile respective. Trimite-ne si link-urile produselor preferate pentru a le putea admira si noi, alaturi de tine.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat, vineri, 21 august 2009, pe site-ul si forum-ul Amelie.ro! Postarile succesive ale aceluiasi utilizator nu se iau in considerare.

Multa bafta fetelor!

Felicitari rodicablu! Ai castigat premiul pus la bataie de Amelie.ro si Bijuterii Rautacioase. Trimite-mi un e-mail la irina.pascu@amelie.ro pentru a afla cum poti intra in posesia premiului!

Click aici pentru vizualizarea regulamentului concursului Bijuterii Rautacioase.