Concurs: Stretching & Tonifiere de la Power Plate

Poti castiga unul din cele trei abonamente de cate sase sedinte de Streching & Tonifiere oferite de Amelie.ro si Power Plate!

Participa la concurs in perioada 17 august – 27 septembrie 2009 si poti castiga unul dintre cele trei abonamente de cate sase sedinte de Streching & Tonifiere oferite de Amelie.ro si Power Plate!

Mens sana in corpore sano! Acest dicton ne dicteaza viata inca din antichitate si s-a dovedit ca are dreptate inca de atunci. Pentru a te simti bine cu tine, trebuie sa fii sanatos si in forma atat psihic, cat si fizic. In ziua de astazi, felul in care arati conteaza din ce in ce mai mult, asa ca de multe ori avem tendinta sa recurgem la tot felul de metode, dar nu mereu la sport, singurul care e ajuta sa fim sanatosi si ale carui rezultate se vad mereu.

Plecand de la aceasta premisa, stiinta a dat nastere unei adevarate arme impotriva realitati ireversibile si a kilogramelor in plus, punand la punct o tehnica revolutionara ce uneste vibratia cu antrenamentul pe baza acceleratiei. Asa a luat fiinta Power Plate – singurul aparat capabil sa incorporeze patru domenii diferite: tonifiere, mobilitate, masaj si relaxare. Un antrenament pe Power Plate este in primul rand, o experienta placuta, relaxanta, intrucat vibratia produsa creste nivelul de energie si stimuleaza intregul corp, incepand cu musculatura fina si adanca din jurul coloanei vertebrale si terminand cu musculatura vizibila la nivelul pielii.

PREMII:

3 abonamente/ 6 sedinte Streching & Tonifiere oferite de Power Plate

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi site-ul Amelie.ro la trei prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale acelor trei prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs). Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs, iar prietenele tale pot face acelasi lucru pentru a intra si ele in concurs.

Concursul se desfasoara in perioada 17 august – 27 septembrie august 2009.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Concursul are trei etape, dupa fiecare etapa anuntandu-se o castigatoare: prima etapa – 17 – 30 august 2009 (pe 31 august va fi anuntata prima castigatoare), a doua etapa – 31 august- 13 septembrie 2009 (pe 14 septembrie va fi anuntata cea de-a doua castigatoare), a treia etapa – 14 – 27 septembrie 2009 (pe 28 septembrie va fi anutata ultima casigatoare).

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site-ul Amelie.ro. Daca te afli printre castigatoare, vei fi contactata ulterior de echipa Amelie.ro si vei fi instiintata de modul in care vei intra in posesia premiului.

Daca in termen de 14 zile calendaristice de la instiintare nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi trageri la sorti.

S-a extras prima castigatoare! Felicitari Marcea Roxana Georgiana! Ai castigat premul abonament Streching & Tonifiere pus la bataie de Amelie.ro si Power Plate. Trimite-mi un e-mail la alexandra.enea@amelie.ro pentru a afla cum poti intra in posesia premiului!

S-a extras a doua castigatoare! Felicitari Mlenajek Claudia Lucia! Ai castigat al doilea abonament Streching & Tonifiere pus la bataie de Amelie.ro si Power Plate. Trimite-mi un e-mail la alexandra.enea@amelie.ro pentru a afla cum poti intra in posesia premiului!

S-a extras ultima castigatoare! Felicitari Macovei Irina! Ai castigat al treilea abonament Streching & Tonifiere pus la bataie de Amelie.ro si Power Plate. Trimite-mi un e-mail la adresa alexandra.enea@amelie.ro pentru a afla cum poti intra in posesia premiului!

Succes!