Concurs: Fii exclusivist!

Atunci cand vorbim de haine si accesorii, una dintre cele mai noi tendinte in ultimii este sa ne dorim haine ale anumitui brand international. Se intampla acest lucru mai ales pentru ca asta ne ajuta sa ne construim un brand personal si o anumit stil de vestimentatie mult mai usor de recunoscut de catre cei din jurul nostru.

De asemenea, atunci cand alegem sa purtam haine de designer suntem mai siguri de calitatea acestora si mai ales de faptul ca cineva chiar a creat ceva frumos pentru noi si nu s-a inspirat. Intr-un fel, alegand sa cumparam astfel de haine, aratam si aprecierea noastra pentru munca celor care creeaza modelele.

Dar, de multe ori aceste produse pot avea un pret mai mare si sa nu reusim de fiecare date sa ne cumparam chiar tot ce ne dorim. Asa ca MyExclusiveStore.com si Amelie.ro iti vin din nou in ajutor. MyExclusiveStore.com este un concept care sunt sigura ca va prinde si se va extinde din ce in ce mai mult la noi in tara. E ca si cum ar fi reduceri in tot timpul anului!

La un anumit interval de timp, apare pe site un anumit brand la care se aplica anumite reduceri. Aceste reduceri sunt disponibile intr-un anumit interval de timp, iar numarul produselor este limitat. Asa ca trebuie sa fii foarte vigilenta pentru a reusit sa achizitionezi chiar produsul pe care ti-l doresti!

Incepand de astazi si pana pe 8 martie, ai un motiv in plus sa fii atenta la discount-urile disponibile pe site. In fiecare saptamana, 3 dintre voi vor primi in contul creat pe site-ul MyExclusiveStore.com un voucher de 50, 100 si 150 lei. Pe 8 martie 2010 se va da marele premiul de 500 lei.

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina MyExclusiveStore.com de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale acelor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs). De asemenea, trebuie sa raspunzi la intrebarea “Ce reprezinta logo-ul MyExclusiveStore ?” si sa iti faci cont pe site, pentru ca in cazul in care vei castiga sa iti poate fi alimentat contul cu suma voucherului castigat. Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. De asemenea, adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri direct pe mail-ul tau.

Perioada de desfasurare a concursului este 13 ianuarie  – 8 martie 2010.

PREMII:3 vouchere in valoare de 50, 100 si 150 lei pentru a beneficia de discount-urile disponibile pe site.

Castigatoarele concursului vor fi anuntate dupa fiecare saptamana a concursului.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

S-au extras primele 3 castigatoare: Ivanov Carmen Nicoleta – voucher 50 lei, Ghizdavu-Huditean Adina – voucher 100 lei si Steliana Voicu – voucher 150 lei. Felicitari!

Urmatoarele 3 castigatoare sunt: Tania Arosoaie – voucher 50 lei, Andreea Ghinet – voucher 100 lei si Ratiu Maria Viorica – voucher 150 lei. Felicitari!

Si mai avem inca 3 castigatoare: Tarabuta Lavinia – Elena – voucher 50 lei, Cernatescu Melania – Elena – voucher 100 lei si Arhire Cristina – voucher 150 lei. Felicitari!

Urmatori castigatori sunt: Petronela Borza – voucher 50 lei, Iuliana Madalina Lica – voucher 100 lei si Simona Enache – voucher 150 lei. Felicitari!

Urmatorii castigatori sunt: Rosulescu Viorica – voucher 50 lei, Florea Loredana – voucher 100 lei, Durus Mariana Octavia – voucher 150 lei. Felicitari!

Castigatoarea marelui premiu a voucherului de 500 lei este Gerogiana Roxana Marcea! Felicitari!