Concurs: Amelie.ro si TaraFashion.ro pentru Stil

Nu exista motiv sa nu vrei sa mergi vreodata la shopping.

Fie ca iti doresti sa iti mai cumperi o rochita, sau crezi ca 15 perechi de balerini nu sunt de ajuns, atunci, Amelie.ro si www.TaraFashion.ro iti sar in ajutor.

Ce ai spune daca saptamana aceasta ai avea sansa sa castigi un Voucher in valoare de 200 Ron (in care sunt incluse si taxele de transport de 25 Ron) din care iti poti cumpara articolele preferate de pe TaraFashion.ro?

Ce trebuie sa faci? Nimic mai simplu!

Intra pe Forumul Amelie, inregistreaza-te ca utilizator si spune-ne care sunt articolele vestimentare preferate de pe TaraFashion.ro. Trimite-ne si un link si, de ce nu, spune-ne si unde ai vrea sa porti respectiva tinuta.

Acestea fiind spune, declar discutiile pe Forum-ul Amelie deschise. Poate ai chiar tu sansa de a fi castigatoarea noastra. Nu-i asa ca si tu vrei sa te alaturi luptei pentru Beauty and Style? Amelie.ro si TaraFashion.ro lupta alaturi de tine.

Click aici pentru a vizualiza Regulamentul Concursului!

Felicitari Cyucy! Norocul si Amelie.ro au fost de partea ta! Ai castigat prin tragere la sorti voucher-ul pus la bataie saptamana aceasta. Contacteaza-ma, te rog, la adresa de mail alexandra.dumitru@amelie.ro pentru a iti spune cum poti beneficia de premiul pus la dispozitie de Amelie.ro si TaraFashion.ro!