Concurs: Straluceste impreuna cu Amelie.ro si HairCare.ro

Cand stiu ca parul meu are o stralucire de invidiat, ma simt extraordinar. Si mai extraordinar ma simt cand stiu ca am produsul ideal pentru parul meu.

Pentru ca vara ne place ca parul vostru sa fie sanatos si frumos, Amelie si Hair Care va provoaca si in aceasta saptamana la concurs. In perioada 8 -15 iulie ai posibilitatea sa castigi un Glossy Spray de la LondaCare, urmand ca pe 16 iulie sa afli care a fost norocoasa castigatoare.

Glossy Spray – de la LondaCare este ideal pentru acelea dintre noi care ne dorim un plus pentru parul nostru – stralucrire de diamant. Glossy Spray este un produs pentru stralucire cu filtru UV si provitamina B5. Pentru cele mai bune rezultate, spray-ul se pulverizeaza de la o distanta de 30 de cm in momentul in care coafura este fixata si aranjata. Avantajele sunt multiple. Parul straluceste, dar, in acelsi timp, nu vom avea senzatia de incarcare.

Intra pe Forum-ul Amelie, logheaza-te ca utilizator si raspunde la intrebarea “Tu cum iti ingrijesti parul? Folosesti tratamente cosmetice specializate?”. De abia asteptam sa ne spui parerea ta, sa vorbim cat mai multe despre cum putem sa avem un par cat mai sanatos si mai frumos.

Felicitari sandra_sanduka! Esti noua castigatoare a concursului de la Amelie.ro si HairCare.ro! Trimite-mi un e-mail la adresa irina.pascu@amelie.ro pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.

Click pentru a citi regulamentul concursului.

Multa bafta! 🙂