La Bebe Librarie, Black Friday incepe joi!

Bebe Librarie, prima librarie online dedicata copiilor de 0 – 5 ani si parintilor acestora, lanseaza seria de oferte Black Friday cu o zi mai devreme.

Astfel, incepand de joi, 20 noiembrie, Bebe Librarie propune parintilor care doresc sa redescopere impreuna cu bebelusii lor pasiunea pentru povesti, personaje si poezii, zeci de carti cu reduceri de pana la 50% si alte zeci de carti cu preturi de neegalat.
omida mancacioasa
„Omida mancacioasa iese din cocon la doar 15,75 lei! Doar la Bebe Librarie! Doar de Black Friday! Si nu vine singura!”, spune Dana Ivan Paunescu, fondatoare a Bebe Librarie, despre oferta speciala la una dintre cele mai citite carti pentru copii: „Omida mancacioasa”, cea mai iubita dintre cartile lui Eric Carle, tradusa in 30 de limbi si vanduta in peste 22 de milioane de exemplare.

Bebe Librarie a inclus in oferta de Black Friday carti Disney, carti de Craciun, carti de activitati si carti de colorat. Iubitorii de carte vor descoperi la Bebe Librarie chiar si carti cu preturi mai mici de 5 lei.

„Ne bucura faptul ca tot mai multi parinti inteleg cat de important este pentru dezvoltarea copiilor sa faca cunostinta cu aceasta lume fascinanta a cartilor de la varste cat mai fragede. Tocmai de aceea, am decis ca in acest an, de Black Friday, sa le oferim ocazia de a-si alege mai multe carti la preturi accesibile”, au adaugat reprezentantii Bebe Librarie.

Oferta Bebe Librarie va fi disponibila timp de patru zile, in perioada 20 – 23 noiembrie.
www.bebelibrarie.ro