Black Friday 2014 – Reduceri speciale la incaltamintea de iarna

Ne apropiem cu pasi repezi de cel mai asteptat eveniment al anului, Black Friday, eveniment la care ECCO participa pentru a treia oara. Anul acesta, retailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO isi intampina clientii cu 25% EXTRA REDUCERE la intreaga colectie, inclusiv pentru articolele care beneficiaza de reduceri promotionale de pana la 50%.

In 2013, campania desfasurata de ECCO cu ocazia Black Friday s-a bucurat de un real succes, atat in magazinele fizice, cat si online pe www.ecco-shoes.ro. “Anul acesta, ne asteptam la un trafic de aproximativ zece ori mai mare decat intr-o zi obisnuita. Am gasit solutii tehnice care sa ne permita sa sustinem traficul mare generat de Vinerea Neagra si sa oferim o navigare usoara inspre ofertele atractive”, declara Dl. Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania.

Vremea se schimba, iar zilele sunt tot mai scurte si mai friguroase. Am intrat in anotimpul ghetelor si al cizmelor, iar ECCO ofera o gama variata de incaltaminte de iarna care poate pastra un mediu calduros si uscat pentru picioarele tale.

Pentru zilele de 21, 22 si 23 noiembrie 2014, ECCO propune din nou oferte tentante pentru clientii sai: 25% EXTRA REDUCERE pentru TOATE articolele de incaltaminte, genti, curele si portmonee, inclusiv pentru articolele selectate care beneficiaza de reduceri promotionale de pana la 50%.

Vino si tu in magazinele ECCO sau intra pe www.ecco-shoes.ro sa te bucuri de cea mai confortabila incaltaminte din lume, in conditii si la preturi confortabile!

ECCO se afla in top 3 al celor mai mari producatori de incaltaminte din lume, fiind singurul brand din lume care controleaza intregul proces de fabricatie, de la selectarea materiei prime si pana la livrarea catre consumatorul final.

In Romania, ECCO detine un total de 20 de magazine, in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Targu Mures si Sibiu.

Pentru mai multe detalii, fotografii de produs si interviuri cu reprezentantii ECCO, va stau la dispozitie!