7 lucruri pe care trebuie sa le aiba hotelul ales de la mare

Poate cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o luati cand mergeti in vacanta este in ce hotel va veti petrece sejurul. Un hotel care are toate facilitatile de care aveti nevoie poate sa va faca sejurul minunat, pe cand un hotel sub medie poate sa va afecteze serios experienta. Varianta cea mai simpla de a va asigura ca luati o decizie buna este sa rezervati printr-o agentie de turism precum Vilegia Turism prin care veti obtine si preturi foarte bune la cazare in hoteluri exceptionale precum Hotel Riviera Mamaia si multe altele. Dar indiferent cum rezervati, trebuie sa stiti ce sa cautati. Iata ce credem noi ca trebuie sa aiba hotelul perfect:

  1. Restaurant propriu – Sigur, statiunile sunt impanzite de restaurante, dar este mult mai comod sa luati micul dejun fara a va deplasa prea mult.
  2. Internet wireless – Pentru ca sigur nu puteti sta prea mult timp fara internet.
  3. Aer conditionat – Lunile de vara la mare pot fi extrem de fierbinti si un somn de dupa-amiza intr-o camera fara aer conditionat poate fi imposibil. Poate nu veti folosi aerul conditionat tot timpul, dar este bine sa existe.
  4. Parcare gratuita – In multe statiuni gasirea unui loc de parcare nu este o sarcina prea usoara, mai ales in lunile de varf. Daca exista parcare gratuita la hotel veti stii ca masina este in siguranta si nu veti adauga stresul cautarii unui loc de parcare in timpul sejurului dumneavoastra.
  5. Loc de joaca pentru copii – Daca aveti copii, existenta unui loc de joaca este obligatorie.
  6. Piscina – De cate ori pe an aveti sansa sa va relaxati la o piscina? De ce nu ati face acest lucru in vacanta de vara daca este posibil? In plus, piscina va da posibiltatea de a inota si atunci cand marea este prea rece sau prea agitata si este un deliciu pentru copii.
  7. Proximitate fata de plaja – Nu ati venit la mare pentru a face kilometri intregi in fiecare zi pentru a o vedea. Este recomandat ca hotelul sa nu fie la mai mult de 200 de metri de plaja pentru a putea merge pe jos cu usurinta.

Atunci cand rezervati hotelul aflati si cat de sigur este acesta, daca accesul se face, de exemplu, pe baza de card magnetic si daca receptia este non-stop. Verificati sa aveti si televizor in camera, baie proprie si nu strica niciodata si un balcon.