Olimpia Mioara Mireștean: Vindecarea și Trezirea energiei sexuale feminine!

Cum te poți deschide pe deplin către aspectele creative, pline de iubire, pline de pasiune ale sexualității tale?

Cum poți transforma energia sexuală reprimată, ascunsă, rușinată, într-o stare deschisă, frumoasă, iubitoare, sănătoasă?

Cum poți să fii iubită atunci când nici tu nu știi cum să te iubești sau nu te iubești?

Cum te poți deschide ca femeie modernă care își iubește corpul, emoțiile…întreaga ei ființă fără judecată și fără să reprime aspecte din ea?Întrebări pe care mi le-am pus și eu și multe alte femei…

Lipsa de împărtășire a înțelepciunii ancestrale feminine combinată cu reprimarea culturală a sexualității în cele mai multe culturi au dus femeile într-un dezechilibru interior profund, care s-a perpetuat de la generație la generație.

E nevoie să deschizi larg ușile părților ascunse din tine…nu doar de tine, ci de generații și generații de femei din neamul tău, din comunitatea ta, din istoria ta.

Și eu am intrat în adâncul ființei mele și multe lucruri ascunse existau acolo, nevăzute, ascunse profund, încercând parcă să mă prefac că nu există!
Dar am intrat, am plâns, am vindecat, am îmbrățișat ceea ce strămoașele mele n-au putut sau n-au știut, ceea ce copila din mine a ascuns, ceea ce mentalul colectiv a depus în Pântecul meu…
Până când am învățat să mă iubesc, să îmbrățișez și să mă ridic și să-mi TRANSFORM Umbrele în Daruri! Nu este ușor, dar merită tot efortul!

Mersul pe această cale a schimbat modul în care lucrez în lume, ceea ce fac cu timpul meu, ceea ce creez, cât de conectată sunt cu ritmurile naturale ale femininului autentic.
S-a schimbat modul în care îmi exprim adevărurile. S-a schimbat modul de a-mi stabili granițe sănătoase față de cei din jurul meu.Mersul pe această cale a schimbat fiecare aspect al relațiilor mele!

Această Cale o împărtășesc cu tine acum, Femeie: să te iubești, să simți energia feminină, sexuală, cum curge prin tine, cum te bucuri de viață, liberă și iubitoare!

Lucrăm cu practici arhetipale extrem de puternice și ezoterice utilizate în tradițiile străvechi adaptate femeii moderne de astăzi!Aceste practici frumoase ne aduc vindecarea și trezirea sexualității noastre!

Ce vei lucra?
– Cercul de deschidere, ritualul, transmiterea misterelor femininului
– Vei lucra cu arhetipuri feminine
– Vindecarea pe linia strămoașelor
– Vindecarea din alte vieți
– Eliberarea de traumele mentalului colectiv de-a lungul istoriei și a celui din aceasta viață
– Eliberarea blocajelor din copilărie și adolescență, transcederea lor
– Recuperarea stimei de sine și a dragostei față de corpul și de întreaga ta ființă
– Integrarea propriei sexualități si onorarea sacrului feminin
– Uniunea sexuală tantrică a masculinul divin și femininul divin interiorDacă sună pompos – te asigur că nu este!
Aceste practici te vor schimba, vindeca, deschide și transforma. Aceasta este lucrarea cea mai profundă, cea mai transformatoare pe care o poți efectua online.

Ce este posibil să obții?
– Aduci înapoi împlinirea, vitalitatea și bucuria de a fi femeie
-Descoperi cum instrumentele șamanice ale înțelepciunii femeilor antice, tantra și arhetipurile feminine pot fi folosite pentru a te ajuta să eliberezi traume și să recuperezi puterea sexualității tale
-Experiența Treziri despre care poate doar ai citit
-Vindeci traume din această viață, din viețile trecute și din liniile ancestrale
-Trezești și revendici o relație senzuală, iubitoare cu corpul tău
-Te deschizi spre mai multă intimitate și profunzime în relația cu tine sau cu persoana iubită
-Îți crești energia și vitalitatea de zi cu zi
-Schimbi programele negative legate de imaginea corpului și începi să-ți vezi corpul cu alți ochi
-Cultivi un nou mod de a fi în lume și în relație – eliberând vinovăția, rușinea și frica
Nu este necesară experiența anterioară. Acest program este deschis tuturor femeilor care sunt gata să călătorească spre interiorul lor.

————————————————————————
Facilitator – Olimpia Mioara Mireștean
Transformarea puternică și Călătoria spre ea a început-o după divorțul din 2010 și după o carieră de 15 ani ca profesor.
Călătoria spre sine a purtat-o prin mai multe sisteme de cunoaștere, însă odată cu contactul cu lumea minunată și profundă a șamanismului, s-a declanșat în Olimpia-Mioara o mare trezire a propriei ființe.

Încet, dar sigur, a început organizarea ritualurilor șamanice conduse de către ea și să dea mai departe din experiența și transformarea ei.

Astăzi facilitează cercuri de femei, ritualuri șamanice și sesiuni private abordând teme precum Vindecarea pe linia arborelui genealogic (transgenerațional), Transformarea Umbrei în Dar; Accesarea și integrarea darurilor strămoșilor, Recuperarea puterii persoanle, Vindecarea Pântecului, Trezirea și manifestare celor 6 Fețe ale Femininului (Arhetipurile feminine), Vindecarea si Manifestarea sexualității, Regresii în alte vieți, vindecarea personalizată prin pictura vizionară, dansul energetic, cântecul gutural, integrând în munca ei sistemul human design și practici tantrice.

Locurile si mai ales oamenii deosebiti intalniti pe Călătoria spre Ea au transformat-o ca Om, ca Femeie, aducand un plus de autenticitate si originalitate, atat pentru ea, cat si in ceea ce da mai departe celor care vin la ea.
Mai multe despre activitățile Olimpiei Mioara te invit să citești aici

https://www.facebook.com/pg/aipmiloaraoim

—————————————————————————————–

INVESTIȚIE – costul programului este de 787 Lei. Vrem să facem acest atelier online accesibil cât mai multor femei, de aceea am creat o reducere de aproximativ 30% (investești 557 Lei) dacă te înscrii până în data de 5 mai 2020.

PROGRAM:
Vei avea 5 sesiuni, a 12 ore în total:
– joi 7 Mai 2 ore, de la ora 19-21
– vineri 8 Mai – 2 ore, de la ora 19-21
– sâmbătă 9 Mai – 3 ore, de la ora 18-21
– duminică 10 Mai – 3 ore, de la ora 18-21
– luni 11 Mai – 2 ore, de la ora 19-21ATENȚIE – fiecare sesiune va fi înregistrată, astfel că nu vei pierde nicio sesiune în cazul că nu vei participa la toate. Înregistrarea o vei primi sub formă audio, pe email.

ÎNSCRIERE – te invit să completezi formularul de mai jos: https://forms.gle/jyWGFsTf6cMixo429

LOCAȚIA – Online, pe ZOOM

!Detalii legate de ORGANIZARE vei primi după înscriere, de pe emailul cerculdefemei@gmail.com!

Te așteptăm alături de noi!
AHO!