Victoria Beckham își lansează creațiile vestimentare pentru femei și copii în supermarketuri

Fosta membră Spice Girls devenită creatoare de modă Victoria Beckham vinde de acum linia sa vestimentară în supermarketurile Target, după modelul Versace cu H&M și Kate Moss cu Topshop, relatează AFP.

Aceste creații din supermarketuri sunt foarte căutate de clienții pasionați de modă dar care nu-și permit să frecventeze buticurile de lux.

“În mod normal nu sunt împătimit, dar această linie este INCREDIBILĂ!”, a scris luni un blogger din New York pe Twitter.

Colecția “VB x Target” (Victoria Beckham for Target) marchează prima incursiune a creatoarei de modă în supermarketuri, cu o colecție pentru femei și copii. Este pentru prima dată când britanica creează o linie pentru copii, inspirată de fiica sa foarte elegantă de cinci ani, Harper.

“Sunt bulversată de răspunsurile voastre”, a reacționat Victoria Beckham, 42 de ani, pe Twitter, după lansarea colecției sale de duminică. “Vă mulțumesc pentru răbdare și sunt dezolată pentru frustrările voastre!”, a adăugat soția fostului fotbalist David Beckham.

După campania sa de promovare din rândul actrițelor, modelelor și altor celebrități, multe articole erau pe terminate pe site-ul său de internet marți.

Fanii au fost foarte atrași de prețurile abordabile — între 6 și 70 de dolari dar cele mai multe de sub 40 de dolari — care contrastează puternic cu cele cu patru cifre ale rochiilor sau cu cele cu trei cifre ale top-urilor pe care le vinde de obicei în colecțiile pret-a-porter.

Însă într-un magazin Target din Tribeca, Manhattan, un cartier unde mulți clienți au mijloacele financiare pentru a-și permite linia originală a Victoriei Beckham, unele cliente au exprimat îndoieli.

“Sunt o mare admiratoare a Victoriei Beckham. Dar nu a acestor lucruri”, a spus Crystal, care lucrează în lumea modei, criticând materialele utilizate.

“Îmi place foarte mult acest portocaliu care îl folosește”, a declarat pe de altă parte o clientă care a cumpărat mai multe creații originale ale Victoriei Beckham.