FESTIVALUL de VARĂ ‘TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL’ continuă cu un maraton al spectacolelor pentru cei mici și pentru cei mari

‘Sarea în bucate’, spectacol al Teatrului pentru copii și tineret Colibri din Craiova, pe 4 iunie, la ora 10.00, la Teatrul Itinerant Țăndărică, în timp ce la Sala Lahovari se va juca, în limba engleză, ‘Cui i-e frica de Bau Bau’. De la orele 19.00, adulții pot descoperi povestea inocentului CANDID care luptă pentru libertatea lui și pentru iubirea adevărată.

‘Muzicanții din Bremen’ ne vor încânta cu melodiile lor joi, 5 iunie, de la ora 10.00, în spectacolul care va avea loc la Sala Lahovari, iar ‘Cenușăreasa’ (Teatrul Așchiuță-Pitești) îi va întâmpina pe cei mici la Teatrul Itinerant Țăndărică.

Povestea simpaticului Jester, pusă în scenă de Teatrul Uninvented Kids, o puteți afla vineri, 6 iunie, la ora 10.00, la Teatrul Itinerant Țăndărică.

Mai multe informații despre proiectele și spectacolele Teatrului Țăndărică găsiți pe www.teatrultandarica.ro sau pe facebook http://www.facebook.com/teatrultandarica

PREȚ BILETE GRUPURI ORGANIZATE: = 9.00 Ron — doar în timpul săptămânii;
PREȚ BILETE COPII: 11,50 Ron, BILETE ADULȚI: 13,50 Ron

Rezervări telefonice se pot face de luni până vineri, doar în intervalul orar 10:00 — 13:00 la tel: 021.315.23.77
Program Agenția de bilete: luni-sâmbătă; orele 09:00 — 17:00 duminică în intervalul 09:00 — 13:00

Festivalul ‘Teatru, Strada și Copil’ este organizat de Teatrul Țăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, sub egida UNIMA România și ASSITEJ România și face parte din proiectul ‘Stagiunea de Vară’, aflat sub motto-ul ‘Fă ceva diferit! Ia un copil și du-l azi la teatru!’. Realizată în parteneriat cu Teatrul Ion Creangă, ‘Stagiunea de Vară’ se va desfășura până în 14 septembrie 2014. Proiectul se dorește a fi o celebrare a tuturor artelor care înfrumusețează copilăria, o manifestare cu caracter social, scopul fiind de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor precum și de a le facilita întâlnirea cu teatrul și cu diverse activități creative, reușind să devină un puternic promotor al educației prin artă, atât în București cât și în alte orașe din țară.