“Temerari americani” – premiera pe 5 iunie, la History

HISTORY, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, va difuza în luna iunie un nou serial, “Temerari americani”. Premiera seriei va fi pe 5 iunie, la ora 22:00.

Pe drumuri pietruite sau pe cele mai moderne autostrăzi ale Americii, „temerarii americani” călătoresc prin toate statele şi prezintă oamenilor uimitoare spectacole live. Ei îşi riscă viaţa în numere de cascadorie periculoase, trec prin foc, sfidează moartea în maşini şi motociclete şi se aruncă de pe clădiri foarte înalte. Aceşti temerari sunt în stare de orice pentru a trăi liberi, făcând doar ceea ce le place.

Cascadorii s-au bucurat întotdeauna de un loc special în cultura americană. Astăzi, însă, ei sunt o “specie” pe cale de dispariţie. Doar câţiva oameni mai pleacă în turnee prin ţară, dând spectacole de cascadorie şi încercând să-şi câştige existenţa într-un domeniu în care cu cât riscul e mai mare, cu atât câştigul e mai impresionant. Deşi cascadorii nu au fond de pensii, ei îşi iubesc meseria şi sunt hotărâţi să păstreze vie tradiţia. Serialul “Temerari americani” urmăreşte trei cascadori profesionişti: Spanky Spangler din Arizona, Dr. Danger din Texas şi Mr. Dizzy din Washington. Alături de echipele lor, aceştia concurează pentru recorduri, palmares şi mulţi bani.

Serialul „Temerari americani” va fi difuzat pe HISTORY în fiecare joi, din 5 iunie, la 22:00. HISTORY este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA anul trecut, în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România.

Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii despre HISTORY şi HISTORY HD, puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.