Vacanta in Seychelles

Arhipelagul Seychelles are peste 115 insule superbe, scaldate de apele limpezi si calde ale Oceanului, fiind denumite si “bijuteriile Oceanului Indian”. Aici gasim un paradis unic in lume.considerat Gradina Edenului datorita vegetatiei luxuriante, a peisajelor exotice, a rezervatiilor naturale si apelor cristaline.

Resorturile se intnd intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip fin alb – argintiu, cu vile cochete pe plaja sau cu bungalow-uri pe apa. Toate sunt amenajate modern cu terenuri de sport, piscine, baruri, casino-uri, restaurante cu preparate delicioase.

Seychelles este un adevarat muzeu natural, un sanctuar pentru multe specii rare de animale si plante. Peste 50% din suprafata tarii este declarata rezervatie naturala.

In Aldabra este cel mai mare atol de corali din lume si adaposteste singura specie preistorica de testoase gigant din Oceanul Indian, iar rezervatia Vallee de Mai de pe insula Praslin se crede ca a fost locul de origine al Gradinii Raiului.

Pentru a vizita rezervatiile naturale se organizeaza excursii de o zi. Pe insule puteti incerca o multime de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau puteti naviga si pescui.

Practic, Seychelles poate fi vizitat tot anul. Ianuarie si februarie sunt vizitate de ploile tropicale. Din luna mai pana in octombrie clima este uscata si calda. Din decembrie pana in martie se instaleaza vara sudica cu vant din nord vest iar clima este putin mai umeda

Insulele Seychelles au un avantaj extraordinar – sunt inafara furtunilor si a uraganelor. Seychelles ramane o destinatie incantatoare, unde veti trai cele mai romantice si memorabile clipe.