CASA JAD – o experiență croită pentru sufletul tău!

CASA JAD lansează patul de masaj customizabil, alături de îndemnul „Customize your jade experience!”. Specializați în soluții automatizate pentru masaj de relaxare cu valențe terapeutice, experții în “Terapie prin Răsfăț” de la CASA JAD aplică principiile antice ale medicinei chineze folosind tehnologie de ultimă generație.

Astfel, beneficiile jadului cunoscute și folosite de mii de ani în medicina tradițională chineză sunt aduse în actualitate prin intermediul patului de masaj cu pietre de jad și a celorlalte accesorii de masaj cu pietre de jad și raze infraroșii disponibile în gama de produse CASA JAD.

Creator unic în România a acestor produse premium, CASA JAD lansează patul de masaj customizabil. Creat și asamblat de CASA JAD în România, customizabil până la cel mai mic detaliu, noul model a fost conceput pentru cei care își doresc în propriul cămin o piesă de mobilier de un rafinament aparte, care să le ofere, în același timp cel mai bun masaj terapeutic și de relaxare.

De la diferențe de textură ce țin de criterii ergonomice și până la diferențe ce țin strict de preferințe estetice, patul de masaj customizabil CASA JAD este soluția perfectă pentru a începe programul de “Terapie prin Răsfăț” în intimitatea casei tale! Patul de Masaj oferă confortul și luxul de a avea acasă, în propriul cămin, acces la o zonă de relaxare, la orice oră din zi și din noapte.

Personalizarea patului de masaj se poate realiza pe mai multe niveluri. Husele pot fi din piele ecologică, materiale textile sau în varianta premium – huse din piele naturală. Pentru a asigura durabilitate produsului, husele sunt întărite cu un material 100% natural din cânepă, care reduce elasticitatea husei. Acestea pot fi personalizate cu detalii exclusiviste ce țin de culoarea husei, în contrast sau în același ton cu una dintre cele trei nuanțe ale cadrului de pat din materiale naturale, la care se poate adăuga contrastul cu nuanțele fermoarelor husei sau chiar inscripționarea diferitelor mesaje sau monogramă pe husa respectivă. O altă modalitate de personalizare este realizarea unei lumini ambientale cu led-uri pe cadrul patului, pentru o atmosferă zen.

Printre beneficiile masajului automatizat cu pietre de jad și raze infraroșii se numără:
tratarea durerilor de spate, durerilor de cap, reglarea ciclului menstrual și atenuarea durerilor specifice, tratarea bolilor coloanei vertebrale (cifoză, scolioză, hernie de disc, spondiloză), îmbunătățirea circulației sanguine, sporirea tonusului general al organismului, îmbunătățirea ritmului cardiac și chiar tratarea și ameliorarea stării bolnavilor care au suferit un atac cerebral, precum și a funcților motorii ale acestora.

“Testimonialele celor care ne-au trecut pragul stau mărturie pentru aceste efecte benefice care se fac simțite încă de la primele ședințe. Vă încurajăm să veniți și să vă convingeți pe pielea voastră – cum s-ar spune – de efectele miraculoase ale jadului și ale tehnologiei pe care o aducem în exclusivitate în România. Și vă încurajăm pe toți, în primul rând, să vă acordați puțin timp vouă. Noi, la CASA JAD nu vrem doar să fim un furnizor de servicii sau un comerciant de produse, – ci vrem să fim reminder-ul vostru zilnic că meritați, fiecare dintre voi, un moment de răgaz pentru voi, un răsfăț personal. O vizită la CASA JAD este o formă de a-i spune corpului vostru că îl iubiți și că aveți grijă de el și că faceți eforturi pentru a duce un stil de viață sănătos și echilibrat.”, a declarat Nicoleta Magargiu (Owner, CASA JAD).

Patul de masaj automatizat poate fi achiziționat și în rate, iar pentru cei care doresc să testeze serviciile și să se convingă de efectele benefice ale terapiei cu jad, CASA JAD oferă și posibilitatea masajelor contra cost, la centrul de masaj de pe Strada Crăciun nr. 3, sector 1, București. Prețul unei ședințe de masaj de 45 de minute este de 60 lei, iar prețul unui abonament cu 12 ședințe/lună este de 480 lei. Centrul CASA JAD Exclusive oferă și posibilitatea achiziționării unor pachete special de tip VIP sau pachete de cuplu.