Dieta Dukan: pierzi în greutate în mod natural!

Cu totii suntem prinsi in activitatile zilnice, iar uneori stresul, oboseala, precum si lipsa de timp isi pun amprenta negativ asupra fizicului si sanatatii noastre. Vrei sa iti continui activitatile zilnice, sa nu iti intrerupi programul zilnic de lucru si sa slabesti in acelasi timp?

De acum nu trebuie sa iti mai faci griji, noi avem solutia!

Metoda Dukan: pierzi in greutate in mod natural

Metoda Dukan va propune un plan de mancat sanatos bazandu-se pe alimentele pe care le foloseau oamenii primitivi, vanatori si culegatori: proteine si legume, 100 de alimente incluzind 72 alimente de origine animala si 28 alimente vegetale.  Puteti manca acest tip de alimente in orice canitate.

Sfaturi pentru o slăbire naturală:

Unul dintre avantajele majore ale acestei metode este structura sa. Dacă urmaţi întocmai planul de dietă, veţi pierde în greutate constant.
O metodă pentru slăbire şi stabilizare este dieta Dukan în 4 faze:
4 faze, începând cu una puternică, cea mai efectivă până la cea mai permisivă, cea de stabilizare
4 faze ce trebuie respectate succesiv astfel încât să puteţi atinge greutatea ideală: slăbiţi în mod natural, rapid, şi nu reveniţi la greutatea iniţială

Mai jos sunt cele 4 faze Dukan:

Faza de atac: o fază cu efecte imediate; pe durata aceste faze, dieta constă în 72 de alimente bogate în proteine ce favorizează scăderea rapidă în greutate
Faza de croazieră: în această fază dieta alternează zile doar cu proteine pure ( faze PP ) şi zile de proteine acompaniate de 28 de legume recomandate
Faza de consolidare: în această fază de 10 zile pe kilogram pierdut, se face pregătirea pentru reîntoarcerea la o dietă echilibrată; este vorba de o libertate alimentară monitorizată ce apără noua greutate atinsă, încă vulnerabilă; este o fază mult mai permisivă, prin introducerea a 2 mese festive.
Ultima fază constă într-o stabilizare definitivă bazată pe 3 măsuri simple, uşoare, concrete dar ne-negociabile. Această fază este cea mai uşoară dar şi cea mai esenţială în procesul de slăbire deoarece 95% din oamenii care urmează o dietă pun la loc kilogramele pierdute.

graph-dukan

  COMANDA ACUM produsele pentru DIETA DUKAN, apasand AICI  !