Scapa de celulita si vergeturi cu ajutorul mesoterapiei virtuale!

Daca doriti sa scapati de vergeturi si de aspectul de coaja de portocala, Amelie va recomanda o solutie inovativa si deloc costisitoare: Mesoscience!

Mesoscience este un aparat de mezoterapie virtuala, care combina actiunea a patru curenti, pentru a potenta si multiplica efectul tratamentului de „ac” virtual.

1. CURENTUL ACTIVATOR, etapa pregatitoare care stimuleaza metabolismul pielii.
2. HIDROFOREZA, etapa initiala de patrundere a principiilor active ionizabile prin epiderm.
3.ELECTROPORAREA, favorizeaza absorbtia principiilor active la nivel transcelular prin intermediul canalelor apoase din membrana celulara.
4. CRIOTERAPIA, etapa finala de stimulare tonica si de redare a fermitatii.

Astfel, fara durere si fara costuri exorbitante, puteţi beneficia de o gama completa de tratamente faciale si corporale, special create pentru cele mai comune probleme estetice: riduri, pierderea fermitatii, petele pigmentare, cicatrici, celulita, vergeturi.

Mesoscience va ofera 2 variante excelente de tratamente corporale, utilizând o tehnologie revolutionara pentru a rezolva probleme precum vergeturi, celulita si ajutand la redefinirea si remodelarea intregului corp.

MESOSLIM- Tratament specific reducator, remodelant

Un tratament corporal care actioneaza asupra celor trei procese de formare a aspectului de coaja de portocala al pielii: microsistem de drenaj insuficient, dezechilibru lipoliza/lipogeneza si efect de compensare corporala.

Tratamentul Mesoslim are o durata de aproximativ 60 de minute.

Se recomanda un minim de 6 sedinte, aplicat in doua sedinte in prima saptamana si continuat o data pe saptamana pana la terminarea tratamentului. Puteti pastra efectele tratamentului si cu ajutorul produselor de ingrijire pentru acasa din gama Svelte Contour de la Skeyndor.

MESOFIRMNESS– Tratament specific de redare a fermitatii, antivergeturi si remodelant

Este un tratament mezocosmetic de redare a fermitatii corporale cu actiune impotriva pierderii fermitatii tesuturilor datorata varstei, sarcinilor si dietelor pentru slabire. Mareste elasticitatea pielii de pe abdomen si de pe partea interna a coapselor si axilelor. Se redefineste astfel conturul siluetei, imbunatatind notabil aspectul pielii. Este un tratament ideal pentru reducerea vergeturilor si cicatricelor.

In acest caz, sunt recomandate un minim de 6 sedinte, aplicat in doua sedinte in prima saptamana si continuat o data pe saptamana pana la terminarea tratamentului. Pentru rezultate optime, puteti sa potentati rezultatele folosind produsele din gama de redare a fermitatii  SVELTE CONTOUR.

Aparatul Mesoscience este disponibil numai in Saloanele Gett’s unde veti beneficia de cea mai buna ingrijire.