Spa Mist – Un tratament Spa de lux pentru parul tau

Cu toate suntem constiente cat de daunatoare poate fi vopsirea regulata a parului, dar cu toate acestea nu putem renunta la acest obiecei. Atunci cand vine vorba de ingrijirea parului, una dintre prioritatile stilistului ar trebui sa fie pastrarea calitatilor sale naturale: keratina, proteinele si complexul membranos celular.

Amelie a gasit pentru tine si parul tau o solutie salvatoare pe care o veti indragi din prima clip! Potrivit solicitarilor celor mai exigenti clienti, saloanele GETT’S Hair Studio si-au propus sa revolutioneze experienta unui tratament capilar si sa imbunatateasca considerabil demersul de obtinere a sanatatii si frumusetii parului, prin intermediul unui tratament de lux: Spa Mist.

Acesta este un tratament noninvaziv de reparare in profunzime a cuticulei, recomandat inainte si dupa vopsire, sau in cazul parului foarte fragil. Cum poate stiati deja, pentru o colorare permanenta a parului este nevoie de deschiderea cuticulei, pentru a permite patrunderea pigmentului artificial in interiorul firului. Singura modalitate prin care se poate face acest lucru este modificarea echilibrului acid-alcalin (pH-ul neutru) al parului. Alcalinitatea face ca parul sa-si deschida cuticulele, iar din acest motiv toate produsele de colorare si oxidantii de pe piata contin alcalini. Motivul principal al sensibilizarii parului este ca, dupa vopsire, alcalinii raman in par. Prin urmare parul va fi sensibilizat, stare in care  cuticulele se descuameaza, iar elementele parului (keratina, proteine si complexul membranar celular) se vor pierde prin canalele vulnerabile astfel formate.

Miraculosul aparat Spa Mist creaza o ceata microscopica, lucrand in functie de starea parului pana la maximum 40 – 50 grade C, punctul ideal la care cuticula se deschide, astfel ca parul sa nu se deterioreze, dar sa permita patrunderea in profunzime a ingredientelor active reparatoare. Mai mult, pentru ca particulele cetei eliberate sunt semnificativ mai mici decat cele ale aerului evaporat de alte aparate similare, acestea conduc la depunerea unei cantitati mai mari de agenti nutritivi si nu de apa. Acest proces permite, pe langa realizarea tratamentelor reparatoare pentru par si vopsiri sau permanentari de o calitate superioara, ce au ca rezultat o culoarea mai vibranta si care dureaza mai mult in timp, bucle mai bine definite, un par mai neted.

Dupa aplicarea tratamentului, va veti relaxa pur si simplu, avand părul invelit in Spa Mist. Acesta va deveni moale si foarte stralucitor, semnificativ mai usor de aranjat si, in acelasi timp, firul va fi tratat si protejat impotriva sensibilizarii ori deshidratarii ulterioare.