Uita de riduri si de problemele tenului tau!

In cautarea tehnologiilor inovative si a unor servicii de infrumusetare care sa le preintampine toate nevoile si sa le satisfaca asteptarile, femeile alearga in permanenta  de la un specialist la altul, de la un salon la altul, de la un produs la altul.  Acum puteti pune capat acestor cautari, deoarece in saloanele GETT’S veti gasi exact ceea ce aveti nevoie, inglobat intr-un singur aparat: Mesoscience de la Skyendor.

MESOSCIENCE este un aparat de mezoterapie virtuala, care combina actiunea a patru curenti, pentru a potenta si multiplica efectul tratamentului de „ac” virtual.
1. CURENTUL ACTIVATOR, etapa pregatitoare care stimuleaza metabolismul pielii.
2. HIDROFOREZA, etapa initiala de patrundere a principiilor active ionizabile prin epiderm.
3.ELECTROPORAREA, favorizeaza absorbtia principiilor active la nivel transcelular prin intermediul canalelor apoase din membrana celulara.
4. CRIOTERAPIA, etapa finala de stimulare tonica si de redare a fermitatii.

Astfel, fara durere si fara costuri exorbitante, puteţi beneficia de o gama completa de tratamente faciale si corporale, special create pentru cele mai comune probleme estetice: riduri, pierderea fermitatii, petele pigmentare, cicatrici, celulita, vergeturi.

Amelie iti recomanda tratamentele Mesofiller si Mesobright pentru a combate intr-un mod sanatos problemele tenului tau!

MESOFILLER este un tratament specific de redare a fermităţii şi tratament antirid.
Un program de tratament conceput pentru a netezi ridurile şi liniile de expresie şi pentru a creşte fermitatea feţei, a gâtului şi decolteului. Principiile sale active refac comunicarea celulară şi stimulează sinteza nouă de elemente care compun matricea structurală a pielii: colagen, elastină şi acid hialuronic. Ideal pentru pielea îmbătrânită de soare sau vârstă.
Tratamentul are durata de aproximativ 60 de minute, iar specialiştii noştri vă recomandă un minim de 6 şedinţe, aplicat o dată pe săptămână timp de 6 săptămâni.
Puteţi combina Mesofiller cu tratamente pentru acasă, folosind  gamele CORRECTIVE, PLATINUM şi NATURAL DEFENCE de la Skeyndor.


MESOBRIGHT este un tratament specific ce iluminează şi uniformizează tenul.
Ingredientele active ale produselor din această gamă echilibrează tonul pielii, şterg petele pigmentare şi le întârzie apariţia. O concentraţie mare de vitamina C ajută la stimularea sintezei de colagen, activând mecanismul de apărare a pielii şi făcând tenul să arate radiant şi tânăr. Programul Mesobright poate fi completat acasă cu gamele Vit C şi noua gamă Urban White de la Skeyndor.