Inscrie-te la cursul de Relatii Publice si Managementul Imaginii Organizatiilor

In perioada 24 – 26 mai 2012, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, te invita la cursul de Relatii Publice si Managementul Imaginii Organizatiilor.

Cursul ofera o privire de ansamblu a sferei relatiilor publice si a principalelor tehnici si instrumente utilizate in vederea elaborarii de  strategii si campanii de relatii publice. Odata cu dezvoltarea de noi metode pentru eficientizarea managementului imaginii organizatiilor la evenimente si campanii este necesara adaptarea rapida la aceste schimbari. Relatiile publice, imaginea organizatiilor si componenta social media sunt principalele sesiuni de formare in cadrul carora se vor analiza diferentele intre strategiile folosite de branduri cunoscute pe plan national si international, de institutii publice si ONG-uri.

La sfarsitul cursului, participantii vor avea la indemana o serie de instrumente pe care le vor putea aplica in activitatile de PR / marketing / comunicare, vor constientiza etapele in formarea imaginii unei organizatii, isi vor putea programa si organiza activitatea de relatii publice sau campaniile de relatii publice.

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de inscriere online prin selectarea unui modul din “Calendarul cursurilor” http://www.fdsc.ro/calendar.

Daca te inscrii pana la data de 19 mai, beneficiezi de pretul promotional de 150 euro, ce acopera trei zile de instruire, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), consultanta prin e-mail 3 luni de la data finalizarii cursului de formare si pauzele de cafea.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la tel.: 021/310 01 77 sau e-mail: training@fdsc.ro persoana de contact: Andreea Toroiman, Coordonator cursuri.