Pret promotional la cursul Manager de proiect acreditat CNFPA organizat de FDSC

Fundatia pentru dezvoltarea Societatii Civile organizeaza in perioada 6 – 8 iunie si 14-16 iunie cursul de Manager de proiect, acreditat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).

Managementul de proiect este unul din cele mai active domenii din Romania, un domeniu aflat intr-o continua schimbare, in care, plecandu-se de la o idee, prin definirea si promovarea ei aceasta devine un proiect cu un real impact in dezvoltarea societatii romanesti.

Astfel, cursul de fata abordeaza, in prima parte, conceptele utilizate in managementul de proiect, defineste diferentele clare intre program si proiect, explica procedura de prospectare a pietei, a problemei si a grupului tinta in beneficiul caruia proiectul este realizat. In a doua parte a cursului, sunt detaliate fazele proiectului, de la scop si obiective pana la planificarea activitatilor si trasarea elementelor din buget. Cresterea vizibilitatii proiectului prin alegerea metodelor si instrumentelor de lucru si completarea diagramelor SWOT, GANNT, PERT este extrem de importanta si are un impact direct asupra rezultatelor finale, a indeplinirii obiectivelor calitative si cantitative. In plus, se vor prezenta elementele de managementul riscurilor si se vor simula situatii dificle in implementarea proiectului.

La sfarsitul cursului, participantii vor sti cum sa identifice nevoile proiectului, cat mai obiectiv si adaptat cerintelor reale ale grupurilor tinta, vor identifica si vor planifica toate categoriile de resurse ale proiectului, vor cunoaste acele elemente specifice care asigura respectarea prevederilor contractuale, vor fi capabili sa identifice riscurile proiectului si sa ia masurile preventive corespunzatoare, vor avea cunostinte si abilitati imbunatatite de conducere a proiectului, vor cunoaste modalitati de motivare si de optimizare a muncii echipei cu care lucreaza.

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de inscriere online prin selectarea unui modul din “Calendarul cursurilor” http://www.fdsc.ro/calendar.

Pana la data de 25 mai se aplica pretul promotional de 300 euro ce acopera: sase zile de formare in doua module, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), asistenta si feedback in realizarea temei pentru evaluarea finala, consultanta prin e-mail 3 luni de la data finalizarii cursului de formare, taxele de examinare finala, taxele de eliberare a certificatului de absolvire, pauzele de cafea. Dupa aceasta data se vor aplica tarifele normale.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la tel.: 021/310 01 77 sau e-mail: training@fdsc.ro, persoana de contact: Andreea Toroiman, Coordonator cursuri.