Cele mai frumoase 20 de tinute cu imprimeuri florale

Daca credeati ca imprimeurile florale se poarta doar primavara, va inselati! Acest imprimeu este la moda de-a lungul anului, indiferent de sezon si se pare ca este redescoperit an de an, de marile case de moda.

Imprimeurile florale sunt nelipsite sezon de sezon de pe catwalk, dar de fiecare data sunt reinventate, asa ca asigura-te ca imprimeul mai este de actualitate inainte de a scoate de la naftalina rochia aceea cu flori albastre!

De la o pădure tropicală până la o grădină classy de trandafiri, motivele florale pe care le poţi îmbrăca în 2013 ating aproximativ toate variantele pe care le poţi imagina: flori de camp, flori nobile deosebite şi rare, flori mici şi firave sau flori impozante.

Cuvantul cheie pentru 2014 este 3D! Flori aplicate sau brodate direct pe textile cu imprimeuri diverse sau in culori puternice, uni. Creatiile Moschino, Dolce&Gabbana sau Oscar de la Renta sunt declaratia suprema de feminitate! Nu ai cum sa nu atragi atentie prin combinatia de culori, prin florile aplicate cu generozitate si care ies in evidenta. Maci, trandafiri si alte flori cu petale delicate si de diferite dimensiuni, printre care se strecoara margele sau fire delicate de broderie.

Ar fi pacat sa nu ne amintim de imprimeul cu margareste lansat de Prada, extreme de popular in acest sezon si un favorit al evenimentelor mondene! In galeria foto aveti alegerea editorului in materie de imprimeuri florale!