Paris Fashion Week SS 2014: moda din strada surprinde

Maratonul Saptamanilor de Moda este pe sfarsite si se incheie cum nu se poate altfel, prin saptamana Modei de la Paris, cea mai cunoscuta si cea mai asteptata dintre toate!


Cu show-uri precum Dior, Chanel, Valentino, Louis Vuitton sau Balenciaga, Saptamana Modei de la Paris este “cireasa de pe tort”, reunind pentru o saptamana in capitala Frantei celebritati, jurnalisti, fotografi de street style si cele mai in voga fashioniste ale momentului precum Miroslava Duma, Ulyana Sergeenko, Olivia Palermo sau excentrica Anna dello Russo!

Pentru primavara-vara 2014 Viktor&Rolf a reinterpretat intr-o maniera moderna look-ul de “scolarita”, pe cand la show-urile DKNY sau Marc Jacobs, logo-urile brand-urilor au fost vizibile pe piesele vestimentare. Printre alte trend-uri pentru primavara regasim pastelurile, dantela si bulinele, ce se pare ca revin in atentia publicului o data la cateva sezoane. Pentru mai multe detalii si trend-urile primaverii revenim cu un articol complet, in care vom prezenta cele mai hot tendinte, direct de pe catwalk!

xxx

Daca designerii si organizatorii se intrec sezon de sezon pentru show-uri spectaculoase, detalii si decoruri impresionante, in ultimii ani “show-ul” din strada a devenit din ce in ce mai urmarit, unde fotografi, stilisti, jurnalisti, fashioniste, modele si chiar vedete se inghesuie pentru a fi surprinse!

Va prezentam mai jos cele mai inspirate tinute surprinse in timpul Saptamanii de Moda de la Paris din luna octombrie, unde fashioniste precum Hanneli Mustaparta, Miroslava Duma sau Chiarra Ferragni ne-au surprins cu tinutele lor!


Ce parere aveti despre tinutele de la Paris Fashion Week?

Sursa foto: Diego Zuko