Promenada Mall… For Beautiful Minds…

Spre sfarsitul lunii octombrie, lista de adrese pentru cumparaturi in Bucuresti s-a marit cu inca un nume. Promenada Mall, in Floreasca City, este cel mai nou si cel mai modern shopping center din oras, un loc care merita o vizita neaparat!

Pozitionat in zona de Nord a capitalei, in mijlocul unei zone de business cu cladiri de birouri, mall-ul Promenada are un design si un concept cu totul aparte fata de celelalte mall-uri din Bucuresti. Minimalist ar fi cuvantul perfect pentru a-l descrie, avand in vedere design-ul futurist al mall-ului. Avand ca slogan “For Beautiful Minds”, Promenada isi invita clientii sa se bucure de o experienta de shopping de cea mai inalta calitate, dar si sa petreaca timpul liber pe terasa open air de la ultimul etaj.

promenada mall 2

Spatiul este organizat pe 6 niveluri: primele doua etaje subterane gazduiesc 1,300 de locuri de parcare, urmatoarele patru etaje sunt ocupate de magazine, zone de servicii, restaurante, cafenele, o sala de fitness, locuri de joaca pentru copii. La ultimul etaj se afla o terasa imensa, un spatiu verde organizat ca o gradina urbana la inaltime, unde, in serile de vara promit proiectii de film, piese de teatru sau concerte, iar in timpul iernii va fi amenajat un patinoar.

promenada mall 3

Ce magazine gasesti in Promenada Mall?

Imbracaminte (Peek&Cloppenburg, H&M, C&A, Zara, Stefanel, Bershka, Stradivarius, Lashez, Depot 96, Lacoste, Braiconf, Promod, Dana by Dana Budeanu, Tommy Hilfiger, U.S. Polo)

Incaltaminte (Deichmann, Humanic, Office Shoes, Musette, Il Passo, Enzo Berttini)

Electromice&Electrocasnice (Flanco, Altex, Sony Center, iCenter)

Articole sportive (Intersport, Hervis, Adidas, Gant, Killtec)

Parfumerii si Cosmetice (Douglas, Sephora, Beautik, MAC, Drogerie Markt)

HM promenada mall

Odata cu noul magazin H&M din Promenada, brand-ul face un pas inainte si extinde oferta in Romania cu colectia H&M Home, ce ofera o multitudine de produse, pornind de la textile cu imprimeuri moderne(cuverturi, fete de perna, lenjerii de pat) la produse decorative(suporturi de lumanari, vaze de sticla, tavit), toate cu design modern si, in acelasi timp, functional. H&M Home propune multiple solutii de decorare a spatiului interior, reunind tendintele actuale din moda cu designul interior, la preturi accesibile, asa cum ne-a obisnuit H&M pana acum.

Daca nu ai vizitat deja noul mall al capitalei, speram ca te-am convins sa dai o fuga!

Sursa foto: promenada.ro