Afla cum a slabit Ozana Barabancea 40 kg!


Ozana Barabancea a uimit pe toata lumea prin ambitia cu care a reusit sa slabeasca 40 de kilograme intr-un an.

 

Soprana sustine ca totul se datoreaza unui stil de viata echilibrat si sanatos. Unii speculeaza ca rezultatele uimitoare s-ar datora unei operatii de micsorare a stomacului. Indiferent care ar fi adevarul, cert este ca artista este cu totul alta persoana acum decat o stiam in anii trecuti.

 

Conform Cancan, artista a declarat ca ar dori sa apeleze la chirurgia estetica. Nu pentru a-si micsora stomacul, ci pentru a-si remodela sanii, sever afectati de pierderea de kilograme….

 

Noua silueta i-a atras complimente peste complimente din partea admiratorilor, unii dintre ei comparand-o cu o adolescenta de 18 ani. Artista spune ca a urmat un regim alimentar personalizat, la sfatul nutritionistului Silvia Ifrim.

„ Nu mananc paine, nu beau sucuri acidulate si nu mai mananc alimente sintetice, nu neaparat pentru ca as urma aceasta cura, ci pentru simplul fapt ca cele enumerate pot fi catalogate drept otrava pentru sobolani. Pentru ca dieta sa aiba rezultat nu mananc nimic dupa ora 19 si beau foarte multa apa. Am avut momente in care organismul meu simtea nevoia de dulce. In speta, efortul vocal sustinut, mai ales la momentul recitalurilor, se sprijina pe energia furnizata din surse glucidice. Am incercat pe cat posibil sa inlocuiesc sursa de dulce cu una proteica. Si a functionat. Evident, au fost si momente de sevraj sau de derapaj de la linia regimului urmat, dar nu s-a pus nici un moment problema infometarii”, a declarat ea in urma cu ceva timp.

 

Sursa articol
Agentia de presa mondena