Castiga unul dintre cele 3 seturi de accesorii de lux pentru parul tau de la Tie-Me-Up! – CONCURS INCHEIAT

Pentru colectiile Tie-Me-Up au fost alese cele mai pretioase combinatii de materiale si culori, imaginate de unii dintre cei mai mari designeri de moda. Tie-Me-Up  vizeaza deschiderea unui segment de piata de accesorii de par premium  prin calitatea si frumusetea materialelor folosite, dar care se pot purta in orice moment. Hainele, pantofii, poseta pot fi, in sfarsit, insotite de un accesoriu de par care le completeaza si le pune in valoare.

Accesoriile de par propuse de Tie-Me-Up sunt simple si usor de purtat, de la produsul vedeta al colectiilor, esarfa de par, la headband-uri subtiri, hair-twist-uri impecabil finisate, fundite, in matase naturala monocroma sau imprimata, cu motive florale sau geometrice.

Fashion, distinctive, clasic-pretioase, accesoriile Tie-Me-Up dau dependenta prin libertatea mangaietoare in care infasoara parul si atrag privirile, indiferent ca sunt purtate la tinute smart casual, la costum sau la rochie de seara.
Colectiile poarta nume inspirate din designul matasii imprimate si sunt in culori care se pot asorta cu principalele piese din garderoba unei femei: rosu, alb, gri, negru, toate nuantele de bej-maro, orange, mustar, albastru navy, corai, culori fondante: mov-lavanda, galben –pai, roz pal, turcoise.

Accesoriile Tie-Me-Up pot fi gasite in magazinul online propriu www.tiemeup.ro, fashionlab.ro, mycloset.ro si in saloanele de infrumusetare : Oksana Russian Hair and Beauty Salon si Yvonne.

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 3 premii constand intr-un headband din matase imprimata (colectie material de designer) si o fundita in culoare fondanta, colectia “Love Actually”.

 

Conditii de participare:

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2. Trebuie sa intri pe site-ul Tie-Me-Up  si  sa iti alegi produsul preferat si sa pui link-ul in campul special din formularul de inscriere. Poti alege dintre cele 8 colectii lansate pana in prezent 🙂 Regula obligatorie!

3. Trebuie sa dai SHARE acestei poze pe Facebook si LIKE paginii de Facebook Tie-Me-Up.

4. Trebuie sa completezi datele din formularul de mai jos pentru a verifica daca ai indeplinit toate cerintele.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este 19  iulie – 19 august 2012.

Castigatorii sunt: Frincu Ana-Maria, Dumitrache Roxana si Cojocaru Alina Simona!

Succes!

[contact-form-7 id=”84229″ title=”tie-me”]