Castiga 2 saptamani de sedinte nelimitate de fitness si aerobic la FitCurves Dr. Taberei!

Desi stim ca un stil de viata sanatos este esential pentru sanatatea noastra, iar acest lucru presupune o alimentatie corespunzatoare completata de putina miscare, de foarte multe ori nu acordam atentia necesara acestui aspect.

De fiecare data gasim scuze bune pentru a merge cu masina in loc sa mergem pe jos, pentru a manca un hamburger de la fastfood-ul din drumul spre job in loc de a savura o masa sanatoasa…si aproape intotdeauna nu avem timp. Din pacate acest lucru se traduce asupra noastra cu „nu avem timp sa avem grija de sanatatea noastra”.

Daca ti-as spune ca ai nevoie de doar 30 minute pentru un antrenament complet de fitness combinat cu aerobic, iar ca un antrenor personal  este disponibil pentru tine la orice ora din programul tau, ai merge de 3 ori pe saptamana la sala?

Pentru ca stim cat de limitat este timpul tau, Amelie.ro impreuna cu FitCurves Dr. Taberei  vin in ajutorul tau si iti ofera  cea mai buna solutie pentru a strecura sportul in programul tau incarcat: participa la concurs si castiga  doua saptamani de sedinte nelimitate de fitness+aerobic  cu antrenor pesonal + o analiza a conditiei fizice pentru a se recomanda un program personalizat de antrenament. Vom alege 7 castigatoare!

In ce consta antrenamentul FitCurves? Programul Curves dureaza doar 30 de minute si presupune parcurgerea unui ciclu de lucru cu 8 aparate hidraulice si 8 zone de aerobic  si are toate componentele necesare unui antrenament complet: incalzirea si relaxare, aerobic, exercitii pentru forta, stretching si cel mai important – un antrenor care iti va acorda toata atentia necesara pe toata durata antrenamentului!

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs FitCurves Dr. Taberei  de pe site-ul Amelie.ro la  5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email  si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs) si sa dai SHARE pe pagina ta de Facebook concursului apasand butonul albastru de mai jos.

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiul nu poate fi preschimbat in bani sau alte produse. In schimb, este transmisibil, astfel ca il vei putea face cadou.

Premiu: Doua saptamani de sedinte nelimitate de fitness+aerobic  cu antrenor pesonal la FitCurves Dr Taberei + o analiza a conditiei fizice pentru a se recomanda un program personalizat de antrenament.  Ai la dispozitie o luna in care sa iti confirmi premiul din momentul anuntarii castigatoarelor.

Perioada de desfasurare a concursului este 21 Octombrie 2011 – 21 Noiembrie 2011.

Castigatorii vor  fi anuntati pe data de 22 Noiembrie 2011.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
[contact-form 52 “fit”]

 

Castigatoarele sunt: Marin Roxana-Elena, Flavia Scinteanu, Elena Duchin, Ionescu Ana Constanta, Steliana Voicu, Maricica Mustata si Danescu Georgiana. Felicitari! In cel mai scurt timp veti fi contactate de echipa Amelie.ro!