Cat inseamna 30 de minute de 3 ori pe saptamana din timpul tau?

Daca ti-as spune ca ai nevoie de doar 30 minute pentru un antrenament complet de fitness combinat cu aerobic, iar ca un antrenor personal  este disponibil pentru tine la orice ora din programul tau, ai merge de 3 ori pe saptamana la sala?

Daca esti o persoana foarte ocupata, iti recomand programul de exercitii FitCurves pentru ca dureaza doar 30 minute si are toate componentele necesare unui antrenament complet: incalzirea si relaxare, aerobic, exercitii pentru forta si stretching  prin parcurgerea unui circuit de lucru cu 8 aparate hidraulice si 8 zone de aerobic.

In cele 30 de minute petrecute la FitCurves nici nu vei  avea timp sa te gandesti la problemele tale. Odata intrata in circuit vei gusta din buna dispozitie a celorlalte colege si a antrenorului personal  care nu iti va oferi timp nici sa respiri …in alt mod decat cel corect 🙂

De asemenea, trebuie sa stii ca programul de exercitii FitCurves ajuta la:
– Scaderea in greutate si la pastrarea acesteia.
– Protejarea masei musculare
– Marirea rezistentei aerobice
– Marirea fortei si flexibilitatii
– Accelerarea metabolismului
– Are un impact pozitiv asupra calitatii vietii

Si inca nu ti-am spus vestea ce buna: Clubul FitCurves este dedicat exclusiv femeilor!  Asa ca nu trebuie sa iti mai faci griji ca un musculos te masoara din priviri in timp ce tu transpiri pentru a scapa de …ce masoara el cu privirea. Aici poti veni cu prietenele sau iti poti face prietene noi pentru ca nu este un loc dedicat exclusiv sportului, ci si socializarii. Daca nu ai chef de antrenament, dar ai ceva de discutat cu prietena ta, asezati-va comod pe canapea si rezolvati „urgenta” .

Daca toate acestea sunt pe placul tau, trebuie sa cunosti echipa tanara si prietenoasa a Clubului FitCurves Dr. Taberei!