Accesoriile must-have ale verii

Odată cu venirea verii și creșterea temperaturilor, am renunțat și la hainele groase în favoarea unora lejere, de vară. Cum înnoirea garderobei în fiecare anotimp nu este o opțiune realistă pentru cele mai multe dintre noi, o idee mai prietenoasă cu bugetul ar fi să investim în câteva accesorii care să aducă un aer fresh outfiturilor.

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt cel mai important accesoriu al verii. Experimentează modele cât mai multe și mai colorate, până găsești unii care să ți se potrivească. Ai grijă însă să fie originali, alege unii de calitate, care să îți protejeze vederea de toată gama de raze UV și să diminueze daunele cauzate de soare asupra pielii sensibile din jurul ochilor. O pereche de ochelari ieftini poate face mult mai mult rău decât dacă nu ai purta nimic. Pe magazinul online Lensa poți găsi peste 300 de modele din care să alegi.

Genți mici și colorate

Renunță la gențile mari și grele și poartă o gentuță colorată, în care să îți ții doar lucrurile esențiale de care ai nevoie. Tip: la departamentele de copii de la retailerii mari poți găsi modele de genți colorate și foarte drăguțe, dar la prețuri mult mai mici decât cele disponibile în departamentele pentru adulți.

Pălărie supradimensionată de paie

Pălăriile se numără printre accesoriile care vor fi mereu la modă în perioadele călduroase. Te protejează de soare și, în același timp, arată chic. Pot aduce o notă de eleganță la un outfit casual și vor fi la fel de potrivite și pentru a fi purtate pe plajă.

Încălțăminte colorată, de purtat cu o rochie albă

Alege ceva colorat, îndeajuns de confortabil pentru activitatea planificată, și combină cu o ținută all-white. Indiferent că e vorba de platforme, pentru nopțile de vară petrecute la terase, sau sneakers, pentru plimbările lungi prin parcuri.

Un ceas sport alb

Pentru outfiturile mai sportive, poți alege un ceas slim sport de culoare albă. Va arăta foarte bine mai ales pe pielea bronzată.

Cameră foto instant

Un accesoriu fun, care iese imediat în evidență. Te va ajuta să ai și o amintire fizică, pe care cu siguranță o vei aprecia mult mai mult decât sutele de poze făcute cu telefonul mobil, peste care nu te mai uiți ulterior. Există în variante extrem de colorate. Dezavantajul este că filmele costă de obicei mai mult decât aparatul în sine.